Cégeknek

BrandM Consulting

Arra az esetre amikor az eredményorientált, felelősen gondolkozó vezető, felismeri azt a pontot, hogy az idejének jelentős részét elviszik a HR feladatok. 

HR szolgáltatás 

HR szolgáltatás kis- és középvállalkozások részére. Teljeskörű tanácsadás a vezetők részére humán erőforrás kérdésekben. HR tanácsadóként abban tudok segíteni, hogy a vállalkozás üzleti tevékenységéhez igazodva gyorsan és hatékonyan együtt felépítsük, rendszerezzük a HR folyamatokat, kidolgozva HR funkciókat, biztosítva a külső objektív szemléletet.

Keresés-kiválasztás

Azokat az emberi tényezőket, hozzáállást, értékeket megkeresve és felfedezve, amelyeket egy motivációs levélből, önéletrajzból ritkán lehet kiolvasni.

A hirdetési kampány mellett a JOBGROUP 110.000 fős szakmai adatbázisát használva, párhuzamosan kutatást indítva a munkaerőpiacon elérhető összes jelentős internetes adatbázisban szereplő szakmai önéletrajz között.

Vezető kiválasztás/Fejvadászat

Felmérjük a vállalati kultúrát, a stratégiai fontosságú munkakört, közösen meghatározzuk a kívánt szaktudást, hozzáállást, értékeljük a piaci és iparági helyzetet, majd teljes diszkréció mellett elkezdjük proaktívan a direkt keresést.

Legyen bizalmi keresés vagy speciális-, kulcspozíció, a legnagyobb diszkrécióval és kreativitással felkutatjuk, megszólítjuk és előszűrjük a jelöltet.

Együttműködő partner a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft.