Írj, hívj bátran!

Telefonszám:
+36 30 26 77 486

E-mail:
kovacs.anita.consulting@gmail.com

Skype:
anitakovacs8

Messenger:
@BrandMcoaching

Kövess engem:
Facebook

Referenciák

László

Projektvezető

"Közös munkánk során az volt az érzésem, hogy Anita energiái átáramlanak a tárgyaló felekhez, ezzel mindig elérte, hogy kiváló hangulatban, egyenrangú partnerként üljünk tárgyalóasztalhoz. Érezhető volt az első pillanattól rendkívüli profizmusa és dinamizmusa. Lényegre törő, egyértelmű kommunikációval sikeres megbeszéléseket köszönhetek neki. Ritkán találkozom olyan emberrel, aki minden helyzetben pozitív tud maradni és őszintén tud mosolyogni, Ő egy ilyen személyiség. Munkájáért, kitartásáért hálás vagyok."

Zsuzsanna

Karrierváltó

"Nagyon nyitottan, kedvesen és végtelenül pozitívan fordultál felém a karriertanácsadás során, egyből összeraktuk az anyagot, és biztattál, hogy magamat adjam. Nekem ez jött be a legjobban!!! Segítettél elindulni (mankóval), de nem csináltad meg helyettem. Igazán olyan voltál, mint egy jó orvos, aki látja, hogy ha a beteg is meg akar gyógyulni, akkor gőzerővel segít neki."

László

Résztulajdonos / Hydroconsult Kft.

"Anita szaktudását az a tulajdonsága emeli ki az általam ismert hazai és külföldi HR szakemberek közül, hogy tökéletes harmóniában képes vizsgálni a személyes, valamint karrier motivációkat, megfelelőséget. Ennek segítségével képes hittel kiszolgálni ügyfeleit és tökéletesen megszolgálni bizalmukat."