BrandM Coaching - Merj lépni magadért!

Ha te is szeretnél változtatni, mert már régóta azon gondolkozol, hogy belekezdj valami újba, legyen az vállalkozóvá válás, munkahelyváltás vagy pályamódosítás, de még nem merted meglépni, vagy ha meg is lépnéd, fogalmad sincs merre indulj....jelentkezz nálam, segítek veled együtt megfogalmazni céljaid, hogy a váltás ne a bizonytalanság hanem egy új élet kezdete lehessen. 

Csináld azt, és úgy aminek értelmét látod és közben még jól is érzed magad. Számos példa van előtted, hogy meg lehet csinálni...lehetsz Te is a következő :) Írj vagy hívj bátran.

AZ ÉN SZTORIM....Munkaerő közvetítésben, fejvadászatban, ügyfél-kapcsolattartásban és értékesítésben szerzett tapasztalatomat több mint 15 éves nagyvállalati munkáim során szereztem.

Gyógyszercégeknél munkaerőkiválasztási és vezetőfejlesztési projekteket menedzseltem, majd a bankszférában humán erőforrást támogató rendszerek fejlesztéséért, létrehozásáért voltam felelős, mint HR szakember és belső coach.

2014-ben döntöttem úgy hogy szabdúszóként folytatom, és saját vállalkozást alapítva, HR tanácsadóként és karriercoachként dolgozom tovább. Ez az életforma és hivatás, ami meghozza nekem azt a szabadságot, sikert, önállóságot, kreatív energiát amire vágytam, ami boldoggá tesz.

Bővebben: https://hu.linkedin.com/in/kovacsanita

Írj, hívj bátran!

Telefonszám:

+36 30 26 77 486

E-mail:
kovacs.anita.consulting@gmail.com

Skype:
anitakovacs8

Messenger:
@BrandMcoaching

Kövess engem:

Facebook